Post by ccurserbangwhisma on Feb 6, 2022 19:43:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Oyun harika alışınca çok güzel oluyor ben 1 alıştım. Oyuna açılmazsa pas vermeyi o zaman açacak.
Touchgrind Skate 2 Android Hileli Apk - YouTube
Sanırım biraz daha moda ihtiyacımız var. Oyunu seviyorum, ancak tüm zorluklar tamamlanmadan önce tamamladım (bütün parklara sahibim) Bunun daha da geliştirildiğini veya rafine bir TG3 sürümünü görmek güzel olurdu. En büyük sorunum kombinasyonlar olurdu. Geç çevirme ile bir shuv bağlarsanız, sadece geç çevirmenin altında bantlanır. "Shuvit + geç çevirme" gibi olsa bile daha doğru numara isimleri görmek güzel olurdu, öğrenmek için zamanınız varsa bu oyunu tavsiye ederim. Bayıldım.
Touchgrind Skate 2 Sukan lkan
İndir Touchgrind Skate 2 v1.6.1 Mod (Kilitli) v 1.6.1 - APKSolo
Touchgrind Skate 2 ስፖርት exri
internet tam yarım gündem
zsk
Bu harika bir oyun. Başka seviyem olmamasına rağmen yine de harika bir oyun. Kontroller pürüzsüz ve hilelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bir duvara taşlarken bir hata buldum, duvara çarpmadan önce arka arkaya kuyruğa basarsanız, içinden geçersiniz. Lütfen düzeltin.
Kaykay süper havalı oyunumda yapamayacağım gerçekçi olmayan numaralar yapabilmeni seviyorum. Bunun için para ödemeden diğer haritalara gidememeniz hoşuma gitmiyor.
mükemmel bir oyun
Şahsen bundan hoşlanmıyorum çünkü çalışmıyor. Ayrıca oynamak için bir ödeme. Sana iki yıldız verecek kadar iyi olduğum için şanslısın
Bağımlılık yapıyor.
Diğer telefonumda da vardı ve hiç sorun yaşamadım ve sevdim, sahip olduğum en iyi oyunlardan biriydi, nasıl yapacağımı biraz düşündüm ama bu yeni telefonda hareket dışında her şeyi yapabilirim ve ben buna çok üzülüyorum.
Bu iyi ama diğer haritaları satın almanız gerekiyor ve keşke başka haritalar da edinebilseniz ama ücretsiz haritalar olabilseniz ve mümkün olan haritaları satın alabilseniz.
Oyun ilk aldığımda çökmedi ama sonra tekrar indirdim çökmeye başladı telefonumla alakası yok çünkü diğer oyunlar çalışıyor. Bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum, telefonumu bile yeniden başlattım.
hassatiyeti bozuk 🤬sonra hep paralı
Oyun mantıkta güzelde kontroller yarram gibi.
Skate like a pro in the most realistic multi-touch skateboarding game ever! Just like in real skateboarding or fingerboarding, Touchgrind Skate 2 is a game
NE YAPARSAN YAP, BU OYUNU ALMAYIN. Kontroller inanılmaz derecede zor ve zıpladığınızda neredeyse hiç yükseklik elde edemezsiniz. Ayrıca, yokuş aşağı inmeyi başaramazsanız hız alamadığınızı da öğrendim. tamamen korkunç
oyunu kontrolleri saçma ve zor biraz kolaysak iyi olur
Oyun çok güzel şu anda yaptığım hareketler show it ollie 50 50 ve lette kickflip. Abi tekme çevirme biraz zor
Arkadaşımdan oyunu gördüm ama fazla beğenmedim o yüzden 3 yıldız verdim
En yeni ve güncel Spor oyunlarını indirebilir ve ücretsiz ... Touchgrind Skate 2, mobil platformda en çok indirilip oynanan parmak kaykayı
Çok kötü gidnizde şu yazıyyor duraklama dowlan
Oyunda parkur az ve ücretli parkurları ücretsiz 5yıldızı hakketmişsin çünkü grafikleri süper
Eğlenceli bir oyun ve oynamayı seviyorum ama berbat olan tek parkın olması. Arka bahçe başta eğlenceli ama diğer parklardan çok daha küçük ve pek bir özelliği yok. Belki 1 veya 2 tane daha boş park varsa, bu yüzden bir seçeneğiniz var.
Muhteşem bir kaykay sürme simülatörü. Onun düzenlemelerini yapabilecek vedlerlerle kaykayınızı özelleştirebilirsiniz. Ama haritalar sadece gerçek parayla alınıyor. Bende Mod Apk yükledim.
Kontroller o kadar kötü ki ben daha bu oyunda nasıl zıplayacağımı anlayamadan paten kaymayı, kod yazmayı ve daha sonra daha iyi bir oyun yapmayı öğrenebilirim.
Touchgrind Skate 2 Her Şey Açık Pist Kaykay Hileli Full MOD APK İndire2.
tamam oyun, ama EKSTRA SATIN ALMAYIN. Anlaşmayı satın aldım ve PARAMI ALDI ama ALAMADIM. bu oyun bir aldatmacadır. HİÇBİR ŞEY SATIN ALMAYIN.
Kes megabayti az olsa ama nwyise yinede indirdim
Bu oyun çok kötü, oynayamadığım her harita için para ödemek zorundasın!! Benim göremediğim veya benim için orada olmayan bir şey olabilir ama gördüğüm tek şey 4 veya 5 harita ve hepsini ödemek zorundayım. Bu oyunu indirerek zaman kaybetmeyin.
oyun cok zor 🥵🥵🥵🥵
Oyun güzel ama grafiklerin dinlenmesi lazım...
Touchgrind Skate 2 İndir - Tamindir
çok güzel bi oyun ama çok hemde çokkkk zor fazla zor
Eklemeniz gerektiğini düşündüğüm birkaç şey, bir item dropper (kicker rampaları, manuel padler, raps, ext), paten 3 gibi hileler için farklı açılarla tekrar oynatma modu ve klipleri kaydedebilmeniz, Manuel'in olasılığını eklemelisiniz. burnu veya kuyruğu yukarıda tutmak için tıklayarak ve arka bahçede büyük duvar rampasının koyduğu çiçeği çıkarmalı ve ağacı ve çıkıntının ve çimin bir kısmını bir merdiven kasası ile bir bankaya çevirerek çıkarmalısınız, ayrıca çiçek çıkıntılar öğütülebilir
Çok sınırlı ve kontroller çok iyi değil. Oyunun çoğu bir ödeme duvarının arkasında.
Alıştıktan sonra çok eğlenceli. hileler için sezgisel kontroller. Ancak, sola ve sağa dönüş çok hassas olduğu için ölü bölge ekleme seçeneği yardımcı olacaktır. Asla doğrudan doğruya gidemem. Haritaların bazı alanları dışarıda oynamak için fazla karanlık. Aksi takdirde harika kaykay eğlencesi! (ZenFone 6)
Küçükken oynardım ve çok severdim. En sevdiğim oyun. Tekrar indirmeyi düşündüm ve illüzyon laboratuvarlarının artık oynaması için bir ödeme olduğunu görünce çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım. Minibüs ödemeden her şeyi yaparsınız ve oyunu tamamen mahvedersiniz. Parkların kilidini açmak için pratik yapmanız ve bir şeyler yapmanız gerekmeden önce. Şimdi 11.99 $ gibi harcamak istemiyorsanız, seviye atlayabilir veya her şeyi yapabilirsiniz. Çok hayal kırıklığına uğradı, bir çocukluk anısını mahvetti ve favori.
Selamın aleyküm bu arada ben de bunu affettim
Ooooo fıstık gibi yeminle
Worm Hunt - Slither snake game Jangovar ptn
Oldukça iyi bir oyun. Kontrollere alışmak biraz zaman alıyor ama bir saat kadar sonra tekrar alışmanız gerekiyor. Titoralde gösterildiği gibi biraz ağır çekim elde etmenin bir yolunu bile olsa bir hız kontrol mabeyini görmek isterim.
Sadece gerçek paten satın alın. Dürüst olmak gerekirse çok daha iyi ve gerçek tahta markaları + daha fazla püf noktası + daha iyi kişiselleştirme var. Paraya değer
Ez Oyunu
ücretsiz parkur felsefe
Insani stres sokuyo!
... IOS. Touchgrind Skate 2 Ekran Görüntüleri - 1 ... Touchgrind Skate 2, mobil platformda en çok indirilip oynanan parmak kaykayı oyunu.
İyi oyun ama birkaç numara. Sadece bir harita ve birkaç açılabilir tahta. Satın almanız gereken diğer her şey.
Eski bir versiyon için güzel
Oyun çok güzel rekorum 8 milyon ama haritaların paralı olması gerekirdi aslında mega rampa