Post by ccurserbangwhisma on Feb 6, 2022 19:31:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ real pul pulsuz ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
bu, çox oyundur, elementar birləşməni çox bəyəndim
All this and more you can find in the Magica.io battle royale game! Game features: - Play online & offline - Fight against real players
1. Oyun oyunla eyni deyil. Sonra məlum olur ki, siz öz oyununuzu yükləyən istifadəçiləri aldatırsınız. 2.Niyə normal mükafatlar vermirsən? İnsanların sizə ianə verməsi üçün? Şəxsən mən getmirəm. 3. ELANLARI İZLƏMƏK ÜÇÜN HƏDDƏ ÇOX ARAYIŞ! HƏQİQƏTİNƏ ÇOX ÇOX!! ~ İndi oyunu təkmilləşdirmək üçün bir təklif ~ 1. Sonra silahların və personajların təkmilləşdirilməsi funksiyasını əlavə edin. Həqiqətən kömək edəcək! 2. Qrafik parametrləri funksiyasını yerinə yetirin, mən lazımlı hesab edirəm.
Bu, əsasən qazanmaq üçün bir ödənişdir. Başlamaq üçün əyləncəlidir, sonra gümüş liqaya çatan kimi bu, mümkün deyil, bu, mənə təxminən 10 dəqiqə çəkdi. Ölmək üçün 1 vuruş, düşmənin at gücü 1000-dir, sizdə cüzi 400-500 var. Və onları öldürmək üçün bir milyon atış tələb olunur. Çox təəssüf ki, potensialı var idi
super sərin və yaxşı oyun
Bu oflayn tək oyunçu oyunudur. Tərəqqi etmək çətindir. Köhnə arenaları 2 ulduzla təkrarlaya bilməzsiniz
Magica.io - Battle Royale Action dre
Deyilemiycek qeder güzel Play Vov Ve Sakura Ve Vasihon Hepisi güzel oyun buları yüklemeyi Unutmayın hepisi güzel😊 🧚♀️🤞🧸🔮AYDAN_13_🔮🧸🤞🧚♀️ KENDİNİZE ÜSTEKİ kimi AD VE YAŞ Yəzzə bilirsiniz GÜZEL ÇIKIYO İSDİK ARTI ÖZÜNÜZ NİLERSİNİZ🥰👉👈 ve (\ /) ( •.•) \>🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️peri masalı aşığı👑
Onlar daha çox sehr əlavə etməlidirlər
Zəhmət olmasa, ölümsüzlüyü neft edin, mən bunu əfsanəvi hesab edirəm ki, mükafat əldə etmək çətindir, lakin onun sizi toxunulmaz etməsi + sürətin artması onu tətikləyən hər kəs üçün əzab verir. Və hər kəsin ilk mərhələdə çox fırıldaqçılıq bacarığı var. Heç olmasa sürət həvəskarından qurtulun ki, qaça bilim
Mən bu 3 ulduzu verirəm, çünki bu onlayn oyun deyil. Bütün düşmənlər yalnız botlardır. Və siz bunu onlayn və oflayn oynaya biləcəyinizi deyirsiniz, məncə səhv edirsiniz, çünki özünüzdən başqa bütün oyunçular botlardır. Lütfən bunu düzəldin ki, reytinqlərimi əvəz edim
Külək enerjisi sehrini əlavə etsəniz, oyunu çox bəyənirəm😀🙂
Bu oyunu bəyənirəm, çünki o, həqiqətən Axes.io-ya bənzəyir. Möhtəşəm olduğunuz üçün təşəkkür edirik uşaqlar, ümid edirik ki, oyunu sevirsiniz bəy. ƏYLƏNMƏLİ OYUNDUR!
Düşünürəm ki, bu, əla oyundur, lakin onun daha çox sehrli növləri ola bilər
Mən mükafatı reklamsız ödədim... Amma satın aldıqdan sonra, bacarıqlardan qiymətli daşlar tələb edərkən oyunumda hələ də reklamlar görünür, bu nə qədər əsəbidir? Əsəbiləşdi
Bu yaxşıdır, mən oynamağa vaxtım olanda onu əylənirəm
Magica.io - Battle Royale Akció ayoj
heyrətamiz oyun mən hər zaman beləyəm
Download Magica.io with Force use currency, free advertising to get reward .
Ən yaxşı oflayn oyun. Bu oflayndır, lakin onlayn oyun hissi verir.
Düşündüm ki, bu, pul oğurluğudur, çox gözəldir. Sadəcə bir az səy göstərmək lazımdır.Həmçinin heç bir reklam ucuz deyil, ona görə də bu oyunu sərf etmək üçün bir az dəyişiklik etsəniz, mükəmməl olardı
-1 ⭐ Çoxlu reklamlara görə, əsasən oyun başlamazdan əvvəl, növbəti xəritəyə keçməzdən əvvəl, oyunun sonunda, (yenidən oynayın) və ya hətta (əsas menyu) üzərinə basaraq görünür. Buna görə də oyundan həzz almaq üçün oflayn oynamağı üstün tuturam. -1 ⭐, əsasən cavab verməyən və ya yavaş yüklənən düymələr üçün. Hər matçın sonunda (Əsas menyu, Yenidən oynayın) kimi (Qəhrəmanı/eşyaları təkmilləşdirin) ən son açılan (Sinə). Mən artıq proqramı silməyə/quraşdırmağa və fərqli telefondan istifadə etməyə cəhd edirəm, lakin eyni problem həll olunmayana qədər ⭐⭐⭐.
Oyunu sevirəm, amma hər dəfə öləndə bir çox əlavələrə bir əlavə var, sadəcə bəzi əlavələri götürsəniz əla olar.
Birincisi, çox reklam. İkincisi, o, yaxşı balanslaşdırılmış deyil.... Düşmənlər səni 1 vura bilər, onları öldürmək üçün isə 4 atış lazımdır. Üçüncüsü, çox reklam✋🙄
Göndərən
Description: Time to become a champion! Magica.io is a mobile battle royale game for real leaders! Defeat other players in the battle arena and reach the
Rocket Punch! Puzzle qkt
Mən üç həftədir ki, bu oyunu oynayıram və qızıl liqada işgəncələrə məruz qalmışam, mifik silahlar əldə etmək bir qədər yuxarı olmalıdır!
Çoxxx qəşəng oyundur.Belə oyunları çooox sevirəm.Hələ oynamamışam.Amma bilinir ki, Əladır.😍👍👌💓💖💙❤💚🇦🇿🇹🇷🇵🇰
Battle Royale for PC - Fibonapps
Bu əyləncəli olsa da, üzərində işləməli olduqları daha çox tarazlıq problemləri var.
İlk dəfə oynadıqdan sonra nəzərdən keçirin - düz 96 dəqiqə. Çox yaxşı hazırlanmışdır! sağol! Səslər qulaqcıqları taxmaq üçün kifayət qədər xoş idi və qəribə eşitmə artefaktları yox idi. A+ İdarəetmələri demək olar ki, qüsursuz idi - bəzən çəhrayı almazı götürmədən keçmək mümkün idi. 96 dəqiqə ərzində mən 4 instansiya düşünə bilirəm, o qədər də dəhşətli deyil. A Digər oyunçular Botlardan fərqlənmirdi. A+. Şriftin kiçik olmasına baxmayaraq, hətta Samsung Note 9-da - oyunçu adlarını görə bilmədi.
Əla. Oyundur
Magica.io is a mobile battle royale where . ... Magica.io for iPad, iPhone is also developed by CASUAL AZUR GAMES and available for download
BİRİNCİ LVL-i TAMAMLAMADAN ƏVVƏL LVL 32-YƏ ÇƏTİN O KADAR ÇƏTİN VƏ HANSI YOLU GETMƏMƏMƏN BAĞLANMƏYƏN 1. HƏMİŞƏ DİGƏRİNDƏN GÜÇLÜDÜR VƏ SƏNƏ NƏ QƏDƏR BİLDİRMƏYİ BİLDİRMƏYƏCƏMİYİMİ BİLƏ BİLMİRSİN MƏN DÖYÜŞƏ KAÇIRAM VƏ NƏ FAYDALARIM OLDUĞUNU BİLİRƏM BİLİRƏM ZƏHƏR LƏYƏNMƏSİNİN SÜRƏTİNƏ VƏ YA BİR ŞEYDƏ BİLİRƏM VƏ SƏMİ MƏSƏLƏ 235$ XƏRCLƏMƏM VAR HƏLƏ HƏLƏ FAYDALI BİR ŞEY YOXDUR
Playstore Link: play.google.com/store/apps/details?id=io.battleroyale.magicka Game Name: Magica.io Game Version: 2.1.12 Needs OBB:
Reklamlardan başqa hər şey olduqca yaxşıdır. Reklam yerləşdirməli olduğunuz başa düşüləndir, lakin bu məbləğ oyunçular üçün oyunu daha da pisləşdirir. Mən olmasam.
Magica.io
Magica.io कार्रवाई dbm
Bu oyun gözəldir, reklamları yoxdur və səviyyələr o qədər çətindir ki, onu sınamaq və tamamlamaq üçün çox vaxt sərf etdim
Mən tir na nog səviyyəsini döyəndə onu oynamaq istəyəndə məni proqramdan qovmağa davam edir
Həqiqətən gözəl, lakin görüntüdə 3-cü şəxs atıcı, lakin oyun hazırdır
Potensialı var. Mən sadəcə (komandanın) ölüm matçı, sonsuz sağ qalma üçün darıxıram. İndi bütün xətti tamamlamadığınız müddətcə heç bir səviyyəni təkrarlaya bilməyəcəyiniz əsəbidir (burada sizinlə müqayisədə OP dişli olur)
Oyun öz-özünə sürətlə sərbəst axır, mən indi 40-cı səviyyədəyəm və bürüncdən qızıla qədər olan cığırı tamamlamışam, siz oyunun sonuna çatdıqdan sonra məni oynamağa davam edəcək çox məzmun yoxdur, mən gündəlik tapşırıqları yerinə yetirirəm və Çox uzun sürməz, qənimət mükafatları həqiqətən pisdir! Keçirdiyiniz saatlar üçün çətin ki mükafatlandırılırsınız, bu, oyundan həzz aldığım üçün ayıbdır, hətta məhdud vəziyyətdə olsa da, tezliklə daha çox yeniləmə gözləyirəm.
Magica.io Azione kgxg
Əslində maraqlı sehr birləşmələri ilə olduqca əyləncəli bir oyun. Reklamlara görə oyun demək olar ki, oynanılmır. İkinci mərhələni bitirdiyiniz zaman reklam, ərazini/ölümü bitirdiyiniz zaman reklam. Hər 10-15 dəqiqədən bir 3-4 reklam izləmək mənim üçün böyük yox.
Bu, əla oyundur, lakin oradakı insanları döymək çox çətindir və siz o qədər çox qiymətli daş əldə etmirsiniz. Onlar da çoxlu reklamlar qoymağı dayandırmalıdırlar.
QURAŞDIRMAYIN! Bu oyunu bir neçə gün oynadım və həzz aldım. Bununla belə, reklamlar telefonunuzda proqramlar quraşdıracaq! Bunu başa düşən kimi onu sildim, amma cihazımı qarışdırmadan əvvəl yox. "Samsungumu tap" uzaqdan girişim özünü yandırmağa davam edir. Hansı ki, müxtəlif zərərli fəaliyyətlər həyata keçirmək üçün istifadə olunur. Bir daha bu inkişaf etdiricilər tərəfindən bir oyun yükləməyin. SİZƏ XƏBƏRDARLIQ OLUNUB!
Magica.io 1.6.6 - Download for Android APK Free - Malavida